Uslovi korišćenja

Web sajt www.naturasiberica.rs nalazi se u vlasništvu društva za projektovanje i izradu informacionih sistema www.zarf.co.rs.

NaturaSiberica.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje prikazane na ovom web sajtu. Imena kompanija i proizvoda na ovom web sajtu mogu predstavljati zašticeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (NaturaSiberica.rs, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVILA KORIŠCENJA
Korišcenjem bilo kog dijela web sajta NaturaSiberica.rs prihvatate sva pravila njegovog korišcenja.

Korisnici su u obavezi da se informišu o pravilima korišćenja sajta, pa se smatra da su kontinuiranim korišćenjem bilo kog dijela sajta u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišcenja i da su ih razumjeli u potpunosti.

Nijedan dio web sajta ne može se koristiti u nezakonite svrhe. Svi posjetioci i korisnici sajta imaju pravo besplatnog korišcenja sadržaja ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Korisnici mogu preuzimati, gledati, kopirati i štampati stranice web sajta www.naturasiberica.rs ukoliko:
- stranice sajta koriste isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe
- sadržaji koje koriste ne budu izmijenjeni na bilo koji način.

Nije dozvoljeno preuzimanje, slanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, demonstriranje, reprodukovanje, oglašavanje, prenos i distribucija informacija sa ovog web sajta u komercijalne svrhe, bilo kog njegovog dijela ili web sajta u celosti, bez prethodne pismene dozvole.

LINKOVI
Ovaj web sajt može sadržati linkove drugih web sajtova koji nisu u njegovom vlasništvu i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj i korišcenje.