Super Siberica gift set
  • Super Siberica gift set
  • Super Siberica gift set
  • -30%

Super Siberica gift set

INFO

  • - Kod proizvoda: 1477E
  • - Dostupnost: Na zalihama
13.99€ 9.79€
Ex Tax: 9.79€
Količina

Zaštita boje i sjaj (Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, Care krema za zaštitu boje i sjaj za obojenu kosu, 50 ml + Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, maska za zaštitu boje i sjaj za obojenu kosu, 300 ml)

Set sadrži:

1. Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, krema za njegu boja i sjaja za obojenu kosu, 50 ml

2. Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, maska za zaštitu i sjaj u boji za obojenu kosu, 300 ml Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, krema za njegu boja i sjaja za obojenu kosu, 50 ml

Profesionalna krema za kosu na bazi organskog hidronike Krasnika (Kurile borovnica) hidrolat, obogaćena organskim uljem amaranta, argininom, organskom rodiolom ružom i ekstraktima dahurijske ruže, ceramidima i vitaminima A i E može vlažiti i oživiti kosu nakon bojenja. Čini kosu mekom i upravljivom. Pomaže u uštedi intenziteta boje tokom dužeg perioda, olakšava četkanje i oblikovanje. Super Siberica Krasnika, Amaranth & Arginine, maska za zaštitu i sjaj u boji za obojenu kosu, 300 ml Ova maska za kosu, zasnovana na organskom hidroliku Krasnika (Kurile borovnica), pomaže u obnavljanju kose nakon bojenja, dodaje snagu i sjajan sjaj, štedeći intenzivnu boju u dužem periodu. Urille borovnica sadrži rekordan broj vitamina C i mikroelemenata.

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro